A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

БАРГАН Олег Миколайович

Дата: 19.03.2016 15:15
Кількість переглядів: 814

В цей скрутний час для нашої Батьківщини мешканці Кілійського району мають всі підстави пишатися ще одним захисником, уродженцем м. Кілія, його ім’я:

Фото без опису

БАРГАН Олег Миколайович

08.06.1994 року народження

В 2013 році Олегу Миколайовичу було надано відстрочку від призову на строкову військову службу у зв’язку зі вступом до Одеського національного політехнічного університету. Проте, закінчивши ІІ курс, керуючись нездоланним бажанням допомогти країні, виконати свій конституційний обов’язок та здобути військовий досвід, Олег Миколайович прийняв рішення перевестись на заочну форму навчання для того, аби мати можливість бути призваним на строкову військову службу («В наш час кожному свідомому чоловіку необхідно знати як захистити себе та своїх близьких»).

21.05.2015 року Барган О.М. був призваний на строкову військову службу до Національної гвардії України, в/ч 3012 м. Одеса. В військовій частині він пройшов двохмісячну підготовку, прийняв присягу на вірність українському народові та приступив до виконання службових обов’язків, патрулювання міста, охорони громадянського порядку, державних установ, підприємств оборонного значення.

З перших днів служби Олег поринув у суровий чоловічий колектив: «Служба у військах – справа не легка, але з часом освоївся – хлопці хороші, колектив відмінний! Проходимо щоденну підготовку – стрільби, бойова підготовка… До армії прийшов сам і не шкодую, раджу молодим хлопцям нашої славної України кидати шкідливі звички та йти до армії де загартовують справжніх чоловіків! Звертаючись до юнаків та їх батьків, хочу зазначити, що в зону проведення АТО нас, строковиків, не направляють та розмов на цю тему не ведеться.» – така стисла розповідь про службу та відповіді на наші запитання ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, військовослужбовця строкової військової служби Національної гвардії України Баргана Олега Миколайовича.

Пресс-служба Кілійського РВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь