Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ДОПОМОГА ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ ТИМ, ХТО ПРАЦЮЄ ОФІЦІЙНО

Дата: 21.05.2020 10:46
Кількість переглядів: 6847

Фото без описуЗагальнонаціональний карантин, встановлений Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, триває. В цих складних для економіки країни умовах служба зайнятості вчергове підставляє плече роботодавцям із числа суб’єктів малого та середнього підприємництва шляхом виплати на період карантину допомоги по частковому безробіттю застрахованим особам, з якими роботодавцем оформлено трудові відносини, тобто які працюютть офіційно.

Активно вкючилися в цю роботу і фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Внаслідок проведеної інформаційно-роз’яснювальної роботи 8 роботодавців різних напрямків економічної діяльності звернулися з питання отримання допомоги по частковому безробіттю на 156 найманих працівників, у яких виникло право на таку допомогу. З ТОВ “Титан” та ПП “Престиж”, фізичними особами-підприємцями Тодоровим В.П. і Митакій С.О. та СПД Морозан Д.І. вже підписано відповідні договори. Пакети документів, які подані іншими роботодавцями, знаходяться на розгляді.

Допомога по частковому безробіттю на період карантину — це кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, що надаються роботодавцям для виплати допомоги працівникам у разі втрати ними частини заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням, або скороченням, діяльності внаслідок карантину. А це є ще одним доказом того, що офіційне працевлаштування забезпечує соціальні гарантії і державну підтримку.

Директор Кілійської районної філії ООЦЗ М. Б. Сіраш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь