A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ТИЖДЕНЬ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ЗАВЕРШИВСЯ, РОБОТА ТРИВАТИМЕ

Дата: 28.09.2020 15:21
Кількість переглядів: 6609

В рамках  обласного тижня профорієнтації щодо сприяння та розвитку кар’єри фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості провели низку заходів, серед яких два тренінги «Накопичення ресурсів для досягнення мети», два інформаційні вебінари для учнівської молоді «Світ професій» та «Професії майбутнього».

На завершення тижня відбувся профорієнтаційний семінар для випускників Кілійської ЗОШ № 2 «Оволодіння професією через створення особистості», на якому учні пройшли тести на креативність та тип мислення. Під час групового обговорення результатів тесту школярі самі для себе сформулювали своєрідну пам’ятку, як розвивати власну креативність та які вправи можуть сприяти розвитку креативного мислення.

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю є одним з основних напрямків діяльності державної служби зайнятості. Сьогодні, в умовах адаптивного карантину,  вона здійснюється як безпосередньо у приміщенні філії із дотриманням усіх заходів санітарної безпеки, так і шляхом проведення онлайн-заходів.

Тиждень профорієнтації  добіг свого завершення, але робота, яка націлена на допомогу учнівській молоді з питань професійного самовизначення, триватиме щодня. Доречи, з цих питань між керівництвом філії і відділів освіти Кілійської та Вилківської ОТГ налагоджено плідну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь