Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Запрошуємо до перегляду відеоролика про переваги участі в Угоді мерів щодо клімату та енергії

Дата: 02.12.2020 16:14
Кількість переглядів: 338

Фото без описуКілійська ОТГ є учасником Проекту ЄС “Угода мерів Схід”. Одним із завдань цього Проєкту є формування в громадах та серед населення нового способу мислення, націленого на збереження ресурсів, енергії, довкілля та захисту клімату.

З цією метою на постійній основі здійснюється система інформаційно-просвітницьких заходів (із найбільш масштабних – щорічні Європейські Тижні Сталої Енергії у всіх містах та громадах-підписантах Угоди мерів), випускаються друковані та онлайн бюлетені, брошури, буклети, порадники тощо.

Нещодавно завдяки зусиллям Команди Проекту на Youtube-каналі було розміщено інформаційно-агітаційний відеоролик про переваги участі у глобальній ініціативі – Угоді мерів щодо клімату та енергії: https://www.youtube.com/watch?v=N_vt70J1vtU&feature=emb_logo
Цей кліп озвучений англійською мовою, проте у ньому є титри українською.На думку команди проєкту, перегляд  кліпу  допоможете громадам, а отже і всій країні змінити ставлення до скінченних ресурсів Землі, навчитися дбайливо ставитися до них та довкілля, а значить – покращити умови і стандарти життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь