A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Ологошення

Дата: 31.12.2020 12:39
Кількість переглядів: 1187

Фото без описуПротокол  № 1  засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради

м. Кілія,  вул. Миру № 57                                                            24.12. 2020 року 

Головуючий: Гац О.В. –  заступник   міського   голови    з   питань    діяльності  виконавчих органів Кілійської міської ради,  голова комісії;

Николенко Я.М. – головний спеціаліст відділу соціального захисту населення управління з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я виконавчого комітету  Кілійської  міської ради,  секретар комісії.

Присутні члени конкурсної комісії:

Волкова Т.І. – начальник відділу соціального захисту населення управління з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я виконавчого комітету  Кілійської  міської ради – заступник голови комісії;

Ольховський Р.М.- лікар-хірург екстреної медичної допомоги Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради, депутат Кілійської міської ради;

Мергут С.І.- начальник відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради, депутат Кілійської міської ради;

Тітаренко Н.А.-  начальник відділу правового забезпечення   апарату виконавчого комітету  Кілійської міської ради;

Касаткіна Л.І. – голова профспілки Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради.

Відсутні: 

Щербак Л.Д. – заступник керівника з економічних питань Комунального  некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:    

1.Про ознайомлення членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради (далі – Конкурсна комісія) з рішенням Кілійської міської ради від 16 грудня 2020 року                  № 52-VIII-2 «Про формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради».

Інформує: Гац О.В. –  заступник   міського   голови    з   питань    діяльності  виконавчих органів Кілійської міської ради

  1. Про необхідність подання членами Конкурсної комісії декларації за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції») та про відповідальність відповідно із чинним законодавством України.

Інформує: Гац О.В. –  заступник   міського   голови    з   питань    діяльності  виконавчих органів Кілійської міської ради

  1. Про визначення дати початку приймання документів та кінцевого строку приймання документів для участі у конкурсі на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради та затвердження тексту оголошення.

Інформує: Гац О.В. –  заступник   міського   голови    з   питань    діяльності  виконавчих органів Кілійської міської ради

  1. Різне.

Виступили: Виступів та доповнень не надійшло.

Голосували: «за»- одноголосно.

Вирішили: порядок денний прийняти  без доповнень та змін.

 По першому питанню :                                                        

СЛУХАЛИ:
1. Гац О.В. –  заступник   міського   голови    з   питань    діяльності  виконавчих органів Кілійської міської ради, яка повідомила, що з метою проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради було прийняте рішення Кілійської міської ради від 23 жовтня 2020 року № 1582-VII/О-45 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради». На виконання зазначеного рішення відділом документообігу, організаційної та кадрової роботи апарату виконавчого комітету Кілійської міської ради було оприлюднено на офіційному веб-сайті виконавчого комітету Кілійської міської ради рішення про проведення конкурсу та оголошення про початок формування Конкурсної комісії. На підставі наданих пропозицій був сформований та затверджений рішенням Кілійської міської ради від 16 грудня 2020 року № 52-VІII-2 персональний склад Конкурсної комісії. До складу Конкурсної комісії увійшли представники КНП «Кілійська багатопрофільна лікарня» КМР, депутати Кілійської міської ради, працівники виконавчого комітету Кілійської міської ради.

Вирішили: Інформацію Гац О.В. прийняти до відома.

По другому питанню:

СЛУХАЛИ:
1. Гац О.В. –  заступник   міського   голови    з   питань    діяльності  виконавчих органів Кілійської міської ради, яка поінформувала членів Конкурсної комісії про необхідність подання декларації за 2019 рік відповідно до 45 Закону України «Про запобігання корупції».

Вирішили: Інформацію Гац О.В. прийняти до відома.

По третьому питанню:   

СЛУХАЛИ:
1. Гац О.В. –  заступник   міського   голови    з   питань    діяльності  виконавчих органів Кілійської міської ради, яка зазначила, що на Конкурсну комісію покладене завдання провести конкурс в рамках діючого законодавства України. На разі, потрібно затвердити текст оголошення про прийняття рішення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради та визначити термін подачі та кінцевий строк прийняття документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі.

Гац О. В. наголосила, що відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 (зі змінами),  документи для участі у конкурсі приймаються у строк не менше 14 календарних днів, але не більше 30 календарних днів після дати оприлюднення оголошення. Зауважила, що потрібно взяти до уваги термін локдауна, який триватиме з 08 січня 2020 року до 25 січня 2020 року (постанова КМУ від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»).

Виступили: Ольховський Р.М.- лікар-хірург екстреної медичної допомоги Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради, депутат Кілійської міської ради, який запропонував затвердити остаточний термін прийняття документів для участі у конкурсі з 24 грудня 2020 року до 11 січня 2021 року включно до 17-00 години.

 Вирішили:

1.Затвердити термін подачі документів на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради з 24 грудня 2020 року до 11 січня 2021 року включно до 17-00 години та текст оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради.

  1. Секретарю Конкурсної комісії здійснити заходи щодо оприлюднення на офіційному веб-сайті виконавчого комітету Кілійської міської ради протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради відповідно до чинного законодавства України.

Голосували  «за» - одноголосно.

Рішення прийнято

Голова Конкурсної комісії                                                               О. Гац

Секретар  Конкурсної комісії                                                          Я.Николенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь