A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Коло волонтерів Кілійського відділу пробації росте!

Дата: 25.03.2021 13:04
Кількість переглядів: 458

Коло волонтерів Кілійського відділу пробації росте!

 

       Сьогодні засоби масової інформації в Україні та світі все частіше повідомляють про діяльність окремих осіб або організацій, які надають допомогу людям на засадах безоплатності та добровільності. Масштаби цього явища важко переоцінити, а назва його активно використовується на різних рівнях: від пересічних громадян до представників найвищих щаблів влади. Мова йде про соціальний рух волонтерів, адже за кожним офіційним та неофіційним повідомленням про їхню діяльність стоїть розуміння важливості такої роботи та беззаперечне визнання.

      Волонтерство на сучасному етапі розвитку України вже є невід'ємна частина громадянського суспільства і Кілійщина не є виключення! Волонтери почали свою діяльність з 2014 року. За ці роки волонтери допомогли та продовжують допомагати багатьом мешканцям Кілійської громади за різними напрямками. Свої безоплатні послуги правового, соціального та психологічного характеру ці безкорисні люди з активною життєвою позицією надають і підобліковим Кілійського відділу пробації. Сьогодні коло волонтерів відділу розширилось! Договір з відділом підписала Мажарова Валентина Павлівна, керівник громадської організації Товариства Червоного Хреста України в Кілійському районі, яке вона очолює вже більше 20-ти років. Місцева організація Червоного Хреста є постійним і надійним партнером органу пробації, Валентина Павлівна не з чуток знає про проблеми незахищених категорій громадян, завжди приходе на допомогу, тому вона прийняла пропозицію начальника відділу пробації Людмили Дрібноход та підписала договір про провадження волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією, мета даної діяльності - сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні наглядових заходів та проведенні соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації.

      Кілійський відділ пробації висловлює щиру подяку волонтерам пробації за чуйність і незламну віру у людей, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах.

      Нехай кожен добрий вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою. Адже доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності та співчуття – Україна житиме й процвітатиме.

     Бажаємо всім причетним до цієї роботи оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь