A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Тиждень безпеки дорожнього руху в Україні 17-23 травня 2021 року

Дата: 14.05.2021 08:50
Кількість переглядів: 1045

Фото без опису

Україна приєднується до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, який у всьому світі пройде із 17 по 23 травня 2021 року. Тиждень відкриває Друге Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху на  2021-2030 роки, схвалене резолюцією Генеральної Асамблеї ООН  74/299 на 74-й сесії в серпні минулого року, з амбіційною метою скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50% до 2030 року. Світовим співтовариством розпочато низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності.

Тематика 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху присвячена обмеженню швидкості руху транспортних засобів до 30 км/год в межах житлових та пішохідних зон у містах з гаслом #StreetsForLife#Love30. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про належну транспортну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.

З метою підтримки цілей Десятиліття та загальносвітової тематики Україна проводить традиційний Тиждень безпеки дорожнього руху – І етап з 17 по 23 травня 2021 року.

 

Під час І-го етапу Комунальним некомерційним підприємством «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради планується проведення загальнонаціональної благодійної акція зі здачі крові для постраждалих в ДТП під гаслом «Здай кров – врятуй життя», яка відбуватиметься із забезпеченням належних протиепідемічних застережень.

Фото без опису

Дні забору крові відбудуться  14.05.2021 року, 17.05.2021 року  та 21.05.2021 року з 8-00 до 12-00 години за адресою м. Кілія, вул. Кубишкіна, 19, пункт забору крові Комунальне некомерційне підприємство «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради.

         Інформацію можна отримати за телефоном 4-14-96

Лікар хірург, трансфізіолог – Ольховський Роман Михайлович

медична сестра – Радіонова Жанна Леонідівна

 

При собі обов’язково мати: паспорт, флюорографію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь