Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

МЕТА РОБОТИ – ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 26.05.2021 16:02
Кількість переглядів: 397

 

    Між державною службою зайнятості та державною службою з питань праці завжди існувала тісна взаємодія у зв’язку з тим, що певні цілі роботи є спільними. Одна з головних – це офіційне працевлаштування.

Для громадян, які вже працюють та тих, які мають намір влаштуватися на роботу, важливо розуміти порядок виплати і розміри заробітної плати та їх вплив на соціальне та пенсійне забезпечення, адже офіційне працевлаштування – це певна гарантія роботодавцем соціальних, економічних, трудових та інших прав працівника.

    Саме тому фахівці сектору профорієнтації Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ запрошують до участі у заходах для безробітних головного держінспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів ГУП в Одеській області Олену Мялову.

Під час чергового семінару семінару «Ризики нелегальної трудової міграції» держінспектор розповіла безробітним про переваги належного оформлення трудових відносин, про соціальний захист і шляхи впливу на роботодавців у разі незаконного звільнення працівників, про вимоги законодавства щодо здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, про ризики неофіційного працевлаштування.

    Легалізація трудових відносин і заробітної плати є одним з найважливіших питань, вирішення якого має безпосередній вплив на добробут держави і кожного окремого українця. Адже через тіньовий ринок зайнятості держава втрачає вагомі кошти з несплачених податків, а громадяни не отримують законних соціальних гарантій.

Питання офіційного оформлення трудових відносин стосується не тільки найманих працівників, а й роботодавців. Тому на черзі – проведення семінару за участю держінспектора відділу з питань додержання законодавства про працю вже для роботодавців.

 

              В.о.директора С. Соколинська

 

   (04843)43864     

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь