Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Вакцинація від ковід 19

Дата: 30.09.2021 17:01
Кількість переглядів: 2234

Фото без опису

Нагадуємо, наразі триває вакцинація населення Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області від коронавірусної хвороби COVID-19.

На теперішній час в КНП «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кілійської міської ради для здійснення щеплень доступні наступні  вакцини: AstraZeneca, CoronaVac та Comirnaty (виробництва Pfizer).

Незалежно від вакцини, робити щеплення потрібно двічі.

На території  Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області розташовано два тимчасових пунктів щеплення для здійснення вакцинації:

-   на першому поверсі Кілійської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Кілійської міської ради за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, м. Кілія, вул. Перемоги, буд. 67;

- в Шевченківській амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Кілійської міської ради за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район,                                 с. Шевченкове, вул. Чернишевського, буд. 16.

 

Тимчасові пункти щеплення працюють  з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 16:30, в суботу з 8:00 до 13:00.

 

Для того, щоб записатися у чергу на вакцинацію необхідно звернутись до свого сімейного лікаря, або зателефонувати до реєстратури КНП «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кілійської міської ради за тел.: 068 954-96-74), або заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/VnBpvSripzyo6wyA6.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь