A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

У ФОКУСІ УВАГИ - ШЕВЧЕНКОВЕ

Дата: 13.10.2021 13:15
Кількість переглядів: 952

З метою наближення послуг державної служби зайнятості до мешканців Кілійської міської териториальної  громади  було здійснено  виїзний захід у село Шевченкове, де фахівці віддділу взаємодії з роботодавцями Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ Ліна Дерліх та Наталя Кістол зустрілися з керівництвом села  та сільськогосподарських підприємств.

Під час робочої зустрічі з помічником Шевченківського старости  Ольгою Петреско мова йшла про організацію громадських робіт суспільно корисного спрямування та можливість підвищення кваліфікації працівників шляхом прохождення короткотермінових курсів в Одеському центрі професійно-технічної освіти.

Відвідали фахівці філії і підприємства, які вже багато років плідно співпрацюють  зі службою зайнятості з вирішення кадрових питань.

ТОВ «Шевченкове» очолює  Володимир Шкурина, бухгалтер-інспектор відділу кадрів - Тетяна Ільченко.  Протягом 9 місяців 2021 року до  цього підприємства були працевлаштовані 6 осіб на посади водія  автотранспортних засобів, робітника з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва,  інженера з охорони праці, підсобного робітника, тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва та 19 безробітних брали участь у роботах тимчасового характеру.

СВК «Лад-Агро» керує  Віктор Бондаренко, інспектор відділу кадрів - Олена Кушніренко. Під час збору винограду  підприємство надало інформацію про наявність 20 вакансій, з яких 17 були укомплектовані за сприяння служби зайнятості: виноградарі, кухар, трактористи-машиністи сільськогосподарського  виробництва, водій автотранспортних засобів, підсобні робітники.

Доречи, між ТОВ «Шевченкове» і Кілійською районною філією ООЦЗ вже існує договір про співпрацю. На черзі – підписання договору  з СВК «Лад-Агро». А виїзні заходи – це не тільки шаг назустріч мешканцям ОТГ, а й інструмент для підвищення іміджу служби зайнятості.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь