Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

СЕЛО МАЯКИ – ЦЕ ВОРОТА ДО УКРАЇНСЬКОЇ БЕССАРАБІЇ! – СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ

Дата: 20.10.2021 09:10
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

Село Маяки Одеського області відзначило 600 років з дня заснування. Участь в святкових заходах взяв і голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, який привітав жителів Маяк з ювілеєм села.

Фото без опису

«Маяки, в морському праві, це – орієнтир, в побутовому – це передовик, це – лідер. І мені здається, що саме поєднання цих двох понять сьогодні абсолютно підходить для села Маяки, які сьогодні є центром об’єднаної громади» – сказав голова Одеської облдержадміністрації.

Але поважний історичний вік Маяківської землі, на думку Сергія Гриневецького, це не тільки привід для гордості, це – перш за все, відповідальність.

Фото без описуФото без описуФото без опису

«Сьогодні об’єднана територіальна громада, під керівництвом голови Віктора Дяченка, ефективно і гідно інтегрувалась в процеси адміністративно-територіальної реформи та децентралізації, і сьогодні відіграє важливу роль адміністративного центру Маяківської сільської громади. Це – покладає особливі обов’язки щодо створення повноцінного життєвого середовища для  мешканців громади, надання їм високоякісних та доступних послуг, задоволення їхніх інтересів. Я переконаний, що спільними зусиллями, і депутатського корпусу різних рівнів, і виконавчої влади нам вдасться вирішити ключові завдання, які поставив Президент України Володимир Зеленський, зокрема, що стосується безпосередньо Програми «Велике Будівництво» – зазначив голова Одеської ОДА.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь