A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПротиДІЙ торгівлі людьми

Дата: 05.11.2021 09:17
Кількість переглядів: 1576

18 жовтня 2021 року вся світова спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започаткований 2007 року Європейським Парламентом, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

На виконання листа виконавчого комітету Кілійської міської ради від 17 вересня 2021 року № від № 4255/12/21 та міської цільової Програми запобігання та протидії торгівлі людьми, домашньому насильству та насильству за ознакою статі на 2021-2023 роки, відповідно до плану заходів, затвердженого наказом в.о. директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кілійської міської ради від 13 жовтня 2021 року № 27-О, з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми комунальною установою "Центр надання соціальних послуг» Кілійської міської ради серед жителів Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області було проведено вуличну акцію «ПротиДІЙ торгівлі людьми».

Жителів ознайомили з поняттям «торгівля людьми», розповіли про найпоширеніші шахрайські схеми, ризики нелегальної зайнятості та види шахрайства при працевлаштуванні.

Також мешканцям громади надано роз’яснення щодо правил безпечного пошуку роботи, поінформовано про організації та установи, куди можна звернутися у разі потрапляння у сучасне рабство, роздано інформаційні буклети та листівки із корисним тематичним змістом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь