Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ОНЛАН-ТРЕНІНГ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ ЖІНОК

Дата: 09.11.2021 10:19
Кількість переглядів: 1125

Фото без опису

Кілійська районна філія ОЦЗ, як і вся Одеська область, працює у умовах карантинних обмежень «червоної» зони. Саме тому профорієнтаційні групові заходи для безробітних останнім часом проводяться у форматі онлайн.

Днями такий захід відбувся для безробітних  жінок  за темою: «Як розпізнати психологічне насилля?», який провела завідувач сектору профорієнтації Зінаїда Рождественська. До участі в ньому була запрошена головний спеціаліст відділу соціального захисту населення виконкому Кілійської міської ради Світлана Попова.

Спілкування учасників заходу було насиченим. Мова йшла як про ознаки психологічного насильства, так і про форми та методи протидії йому, про конфлікти у сім'ї та їх відмінність від психологічного насильства, про психологічне насильство щодо дітей з боку батьків та заходи запобігання таким проявам. Наводилися статистичні дані та приклади, відпрацьовувалися засоби впливу на кривдників.

Наприкінці заходу його учасниці дійшли висновку, що головне – не замовчувати факти психологічного насилля, а, використовуючи усі законні механізми, чинити йому опір.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь