A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Співпраця пробації та служби у справах дітей у роботі з неповнолітніми.

Дата: 23.11.2021 14:19
Кількість переглядів: 852

 

       Робота пробації з порушниками вимагає скоординованої і взаємодоповнюючої діяльності різних відомств на основі застосування різних галузей науки для вирішення часом складних проблем засуджених і забезпечення безпеки суспільства. Саме тому служба пробації повинна співробітничати з іншими державними або приватними організаціями

і місцевими органами місцевого самоврядування для того, щоб сприяти залученню засуджених у життя суспільства. При роботі з неповнолітніми порушниками захист прав дитини, соціально-виховну роботу допомагає здійснити надійний партнер пробації - служба у справах дітей. Зі свого боку, орган пробації завжди приймає активну участь у діяльності служби у справах дітей, а саме, спільних заходах, які спрямовані на забезпечення реалізації прав дітей у Кілійській громаді на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. 

       Так, 19 листопада 2021 року в приміщенні Кілійської міської ради пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини Кілійської міської ради. У роботі комісії також прийняли участь працівники місцевого відділення правоохоронних органів та Ізмаїльського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області. Під час засідання, згідно порядку денного були розглянуті питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав мешканців Кілійської громади, неналежне виконання батьківських обов’язків щодо утримання, виховання та навчання дітей та питання про доцільність виплати допомоги на дітей, над якими встановлена опіка чи піклування, за минулий період.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь