A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я "Про проведення конкурсу на краще новорічне оформлення територій приватних будинків,  підприємств, установ та організацій Кілійської міської територіальної громади "Кілія новорічна"

Дата: 05.01.2022 13:09
Кількість переглядів: 1501

 

УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

КІЛІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 23 грудня 2021 року                м. Кілія                                 № 245/госп

Про проведення конкурсу на краще новорічне оформлення територій приватних будинків,  підприємств, установ та організацій Кілійської міської територіальної громади «Кілія новорічна»

З метою залучення мешканців до святкового оформлення та благоустрою територій приватних будинків, прибудинкових територій та формування привабливого зовнішнього вигляду населених пунктів Кілійської міської територіальної громади під час новорічних та різдвяних свят, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Затвердити Положення про конкурс на краще новорічне оформлення  територій приватних будинків, підприємств, установ та організацій Кілійської міської  територіальної громади «Кілія новорічна» (додається).

2. Провести конкурс на краще новорічне оформлення територій приватних будинків, підприємств, установ та організацій, з дотриманням умов карантинних обмежень.

3.  Відділу  організаційної та інформаційних технологій апарату  виконавчого комітету Кілійської міської ради оприлюднювати інформацію щодо конкурсу на краще новорічне оформлення  територій приватних будинків, підприємств, установ та організацій Кілійської міської  територіальної громади «Кілія новорічна» у соціальній мережі.

4. Відділу з питань житлово-комунального господарства, сільського господарства та розвитку інфраструктури виконавчого комітету Кілійської міської ради підвести підсумки конкурсу на краще новорічне оформлення  територій приватних будинків, підприємств, установ та організацій Кілійської міської  територіальної громади «Кілія новорічна».

5.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський  голова                                                                                          Вячеслав    ЧЕРНЯВСЬКИЙ

                                                                               

                                                                                 Затверджено

розпорядження міського голови

від 23.12.2021 р. №  245/госп

 

ПОЛОЖЕННЯ

 про конкурс на краще новорічне оформлення  територій приватних будинків, підприємств, установ та організацій Кілійської міської  територіальної громади «Кілія новорічна»

 

1. Загальні положення

1.1. Положення про конкурс на краще новорічне оформлення  територій приватних будинків, підприємств, установ та організацій Кілійської міської  територіальної громади «Кілія новорічна» (далі – Конкурс) визначає єдині вимоги щодо організації проведення та визначення переможця.

 

2. Мета Конкурсу

2.1. Метою Конкурсу є формування привабливого зовнішнього вигляду та благоустрою населених пунктів Кілійської міської територіальної громади під час новорічних та різдвяних свят та створення святкової атмосфери для мешканців громади в період проведення новорічних та різдвяних свят.

  

3. Умови проведення Конкурсу

3.1. Термін проведення:  з 24.12.2021 по 07.01.2022 року, он-лайн.

3.2. В конкурсі можуть приймати участь власники житлових будинків, колектив учбових закладів, підприємств, установ та організацій, які знаходяться на території Кілійської міської  територіальної громади.

4. Критерії участі у Конкурсі

Критерії участі у конкурсі:

4.1. Оригінальність ідеї, дизайн, тематичність оформлення та благоустрій;

4.2. Загальне святкове оформлення об’єкта та прилеглої території (використання світлових елементів, оздоблювальних матеріалів та прикрас, тощо);

5. Порядок проведення Конкурсу

5.1. Заявки щодо кращого новорічного оформлення  територій приватних будинків, підприємств, установ та організацій Кілійської міської  територіальної громади приймаються он-лайн в соціальній мережі (хештег:#кіліяноворічна) або на електронну пошту: kiliyskiygorsovet@ukr.net з позначкою «Кілія новорічна» по категоріям:

- приватні будинки;

- підприємництво;

- комунальні та державні заклади.

5.2. Усі заявки для участі в Конкурсі приймаються до 16-ої години 07 січня 2022 року.

5.3. Переможці Конкурсу визначаються шляхом відкритого голосування в мережі фейсбук, яке відбуватиметься з 08.01.2022 року по 12.01.2022 року, згідно підрахунку кількості вподобань. 

5.4. Три учасника Конкурсу по категоріям відповідно до п.5.1. даного розпорядження, які наберуть найбільшу кількість голосів, на рейтинговій основі, будуть визначені переможцями.

5.5. Конкурсні пропозиції, які надійдуть несвоєчасно або не відповідатимуть критеріям конкурсу, до участі не допускаються.

5.6.  Результати голосування з визначення переможців оформлюється розпорядженням  Кілійського міського голови.

 

6. Нагородження переможців Конкурсу

           6.1. Повідомлення про результати проведення Конкурсу будуть опубліковані на офіційних сторінках та на вебсайті Кілійської міської ради, та в мережі фейсбук.

           6.2. Переможці Конкурсу нагороджуються подарунками від Кілійської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь