Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

16 лютого – День єднання

Дата: 16.02.2022 14:30
Кількість переглядів: 1168

 

        З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість,  

Президент України Володимир Зеленський видав Указ за №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», а саме про створення нового державного свята - Дня єднання, яке відзначатимуть українці щороку 16 лютого.

     «Нам кажуть, що 16 лютого стане днем ??нападу. Ми зробимо його днем ??єднання. Цього дня ми вивісимо національні прапори, одягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світові нашу єдність», - заявив Глава держави під час свого відеозвернення до українців.

      Ізмаїльський районний відділ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області пробації, як один з Державних органів, працює повним складом у штатному режимі та виконує свої функції. В рамках виконання заходів соціально-виховної роботи, з метою підвищення національно-патріотичного виховання серед суб’єктів пробації у День єднання працівники відділу пробації проінформували неповнолітніх підоблікових відділу про дане Державне свято та разом з ними виконали Гімн України. 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь