A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Пробація в дії Спільна робота щодо забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів  

Дата: 18.02.2022 12:00
Кількість переглядів: 1097

     

Фото без опису

         Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Під час скоєння правопорушень, діти навіть не замислюються про наслідки своїх протиправних дій. Тому, після проголошення вироку судом  й прибуття до органу пробації, більшість з них потребують належної соціальної допомоги та підтримки. Попередження вчинення повторних злочинів підобліковими особами молодіжного віку, профілактика протиправної поведінки серед неповнолітніх, проведення соціально-виховних заходів, а також допомога у вирішенні проблемних соціально-побутових питань  -  пріоритетні завдання, які залишаються на постійному контролі у районному відділі з питань пробації та відповідних структурних підрозділах органів місцевої влади. 

      Саме з метою забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів 17 лютого 2022 року в приміщенні Кілійської міської ради було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Кілійської міської ради, в якому взяли участь працівники Ізмаїльського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області.

        На засіданні комісії були розглянуті питання щодо надання дозволу на вчинення правочинів від імені дітей,  неналежного виконання батьками своїх батьківських обов’язків,  проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи з дітьми та їх батьками з метою популяризації здорового способу життя, цінності родинних взаємовідносин. У ході засідання були з’ясовані факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті виважені  рішення, відповідно до чинного законодавства України, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

        Плідна співпраця даних організацій слугує ключовою ланкою у досягненні бажаних результатів у роботі з неповнолітніми особами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь