A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

МЕТА СПІВПРАЦІ – РОЗШИРЕННЯ ПРАВОВОЇ ОБІЗНАНОСТІ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 01.06.2022 13:16
Кількість переглядів: 178


 

 

 

Фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості вже багато років плідно співпрацюють з головним державним інспектором відділу з питань праці та заробітної плати ГУ Держпраці в Одеській області Оленою Мяловою. На інформаційних заходах для роботодавців та шукачів роботи вона – частий гість.

А під час чергової робочої зустрічні, яка відбулася у філії за участю в.о. директора Світлани Соколінської та фахівців відділу взаємодії з роботодавцями,  Олена Мялова розповіла, що з початку бойових дій в Україні управлінням Держпраці кардинально змінено підходи до реалізації своїх повноважень та ухвалено рішення розширити сферу надання консультаційної підтримки всім підприємствам, які продовжують роботу у воєнний час.

Звернутися за допомогою та отримати її у зручній формі може кожен суб'єкт підприємницької діяльності, який здійснює свою господарську діяльність на територіях Кілійської та Вилківської міських територіальних громад.

Консультативна допомога надається всім роботодавцям, що потребують її, з питань, що належать до компетенції Держпраці, включаючи організацію трудових відносин, охорону праці, надання адміністративних послуг, розслідування нещасних випадків тощо.

У разі потреби та бажання отримати таку допомогу підприємства можуть звернутися зручним для них способом до Головного управління Держпраці в Одеської області. Це може бути особисте звернення, включаючи телефон, електронну пошту або запит, надісланий у спеціальній формі на порталі     https://pratsia.in.ua/

 

      

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь