Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

МЕТА СПІВПРАЦІ – РОЗШИРЕННЯ ПРАВОВОЇ ОБІЗНАНОСТІ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 01.06.2022 13:16
Кількість переглядів: 205


 

 

 

Фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості вже багато років плідно співпрацюють з головним державним інспектором відділу з питань праці та заробітної плати ГУ Держпраці в Одеській області Оленою Мяловою. На інформаційних заходах для роботодавців та шукачів роботи вона – частий гість.

А під час чергової робочої зустрічні, яка відбулася у філії за участю в.о. директора Світлани Соколінської та фахівців відділу взаємодії з роботодавцями,  Олена Мялова розповіла, що з початку бойових дій в Україні управлінням Держпраці кардинально змінено підходи до реалізації своїх повноважень та ухвалено рішення розширити сферу надання консультаційної підтримки всім підприємствам, які продовжують роботу у воєнний час.

Звернутися за допомогою та отримати її у зручній формі може кожен суб'єкт підприємницької діяльності, який здійснює свою господарську діяльність на територіях Кілійської та Вилківської міських територіальних громад.

Консультативна допомога надається всім роботодавцям, що потребують її, з питань, що належать до компетенції Держпраці, включаючи організацію трудових відносин, охорону праці, надання адміністративних послуг, розслідування нещасних випадків тощо.

У разі потреби та бажання отримати таку допомогу підприємства можуть звернутися зручним для них способом до Головного управління Держпраці в Одеської області. Це може бути особисте звернення, включаючи телефон, електронну пошту або запит, надісланий у спеціальній формі на порталі     https://pratsia.in.ua/

 

      

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь