A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

До уваги громадян!

Дата: 03.08.2022 16:57
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

 

Донедавна для підтвердження місця реєстрації особи органами реєстрації надавалася довідка про реєстрацію місця проживання (додаток 13).  14 березня поточного року  постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2022 р. № 265 «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад» зазначена довідка була скасована. На теперішній час документом, що підтверджує місце проживання, є  Витяг з реєстру територіальної громади.

Отримати витяг з реєстру територіальної громади можна двома способами: засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Дія» в електронній формі або звернутися  до Центру надання адміністративних послуг, і отримати витяг в паперовій формі.

Для отримання витягу в електронній формі потрібно: перейти за посиланням diia.gov.ua (не в додатку «Дія», а саме на порталі), авторизуватися, пройти автентифікацію, вибрати послугу «Витяг про місце проживання», натиснути «Отримати витяг». Сформований витяг можна завантажити на порталі та зберегти у смартфоні чи іншому зручному для вас носії, щоб мати завжди під рукою. Витяг містить  унікальний електронний ідентифікатор (QR-код), за допомогою камери смартфона можна перевірити його справжність .

            Для отримання витягу з реєстру територіальної громади в паперовій формі потрібно звернутися до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кілійської міської ради, та надати  адміністратору ваш паспортний документ і заяву встановленого зразка. Замовлення та формування витягу здійснюється безоплатно.

Витяги з реєстру територіальної громади, отримані в електронній або паперовій формі, мають однакову юридичну силу.

Який би спосіб отримання витягу ви б не обрали, рекомендуємо вам перш за все звернутися до відділу реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання осіб виконавчого комітету Кілійської міської ради  для перевірки та актуалізації своїх персональних даних. Чекаємо на вас за адресою: кабінет    № 112, вул.Миру,57, м. Кілія, Ізмаїльський район, Одеська область. Телефон для консультацій:  0676070515.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь