A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ІНФОРМАЦІЙНА КОМПАНІЯ «ВИХОДЬ НА СВІТЛО»

Дата: 04.08.2022 13:48
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану

Головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати Головного управління Держпраці в Одеській області Олена Мялова провела робочу зустріч з Наньєвим Іваном Степановичем директором ТОВ «Рута-Нова-К», у присутності головного бухгалтера Бурлакової М.І. головного інженера Бабенко В.І. головних спеціалістів Дєрдіяшенко І. та Шевченко С.

Фото без опису

Упродовж зустрічі обговорювалися питання щодо змін у трудовому законодавстві, виплат та соціальних гарантій для працівників під час воєнного стану, змін в частині виключення норми щодо збереження роботодавцем середнього заробітку працівникам, призваним на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом, у тому числі шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення, питань оформлення трудових відносин, оплати праці, відпусток, звільнення тощо.

Інспектор праці Олена Мялова надала вичерпні відповіді на всі питання, з якими зіткнулися у своїй роботі служби кадрового та бухгалтерського обліку ТОВ «Рута-Нова-К».

Одночасно представник Головного управління поінформувала, що одним з напрямків Держпраці на період воєнного стану є надання консультаційної підтримки підприємствам, організації кадрового, бухгалтерського обліку та було наголошено, що у разі необхідності кожен роботодавець може звернутись у зручний спосіб до Головного управління Держпраці в Одеській області та отримати необхідну інформаційну підтримку у сфері організації трудових відносин.

Це може бути особисте звернення, в тому числі телефоном, електронне звернення або заявка, залишена у спеціальній формі на інформаційному порталі http://pratsia.in.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь