Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ШЕРИНГ КОПІЙ ЦИФРОВИХ ДОКУМЕНТІВ В ДІЇ ВЖЕ ДОСТУПНИЙ У МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ ОДЕЩИНИ

Дата: 15.08.2022 15:50
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Шеринг копій цифрових документів в Дії вже доступний у медичних закладах та при отриманні комунальних послуг у найвіддаленіших населених пунктах Одеської області. Про це повідомив заступник Начальника Одеської обласної військової адміністрації Костянтин Гой.

«Одними з перших медичних закладів забезпечили можливість шерити цифрові копії документів у Дії за допомогою сервісу Дія.QR «Дивізійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Дивізійської сільської ради Білгород-Дністровського району та «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новокальчевської сільської ради Березівського району. А лідером та прикладом для наслідування щодо впровадження електронних сервісів шерингу цифрових копій документів у Дії серед підприємств, що надають комунальні послуги є КП «Балтводоканал». Це означає, що тепер при відвідуванні цих медичних закладів, а також при взаємодії з відповідними комунальними підприємствами, які впровадили електронні сервіси шерингу цифрових документів у Дії, можна використовувати лише смартфон і не потрібно витрачати час та кошти на зайві папери» – сказав  заступник Начальника Одеської ОВА.

Нагадаємо, що наразі можна поділитися через Дію такими документами як ID – картка, закордонний паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження та довідка ВПО.

«Поки що не всі територіальні громади Одеської області забезпечили підключення відповідних закладів до електронних сервісів шерингу документів на підвідомчій території, у зв’язку з чим звертаю увагу на необхідність продовження більш активної роботи у напрямку забезпечення доступу громадян до впроваджуваних державою, інноваційних та ефективних механізмів отримання послуг» – наголосив Костянтин Гой.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь