Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Made with Bravery: маркетплейс для просування українських товарів у світі та підтримки економіки України

Дата: 14.09.2022 08:47
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Україна має сміливих підприємців та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Для цього запустили маркетплейс Made with Bravery. Мета якого — об'єднати українських виробників в одну спільноту і познайомити весь світ з українськими підприємцями та брендами. Частина коштів від проданих товарів буде спрямована  на відбудову України.

«Маркетплейс Made with Bravery — прекрасна можливість показати круті товари та продукти українських компаній широкому загалу. Ця платформа дозволить бізнесу масштабуватися та знаходити нових клієнтів. А це прибуток, робочі місця, можливість донатити та тримати економіку України на стабільному рівні», — зазначив Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

На маркетплейсі можна здійснити покупку з будь-якого куточка світу. Це можуть бути мерч Brave, одяг та взуття, товари для дому, косметику, книги тощо. І все це від українських брендів. 

5% від кожного придбаного товару передають фандрейзинговій платформі UNITED24, які будуть спрямовані на відбудову України. А також при оплаті карткою Visa ще додатково 5% перераховують на UNITED24 на підтримку держави.

Продавати товари на маркетплейсі Made with Bravery можуть українські виробники, які відповідають окремо визначеним вимогам. Ознайомитися з ними можна за посиланням

Маркетплейс створила продуктова ІТ-компанія EVO за підтримки компанії Visa, комунікаційної агенції Banda, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту,  національного проєкту Дія.Бізнес, Укрпошти і фандрейзингової платформи UNITED24.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь