Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Служба у справах дітей Кілійської міської ради інформує

Дата: 20.10.2022 15:29
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

         20 жовтня 2022 року в приміщенні Кілійської міської ради відбулось засідання комісії виконавчого комітету Кілійської міської ради з формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа .

            На засіданні комісії було розглянуто питання щодо надання згоди особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, на перерахування коштів із спеціального рахунка на рахунок Продавця як оплату за договором купівлі – продажу трикімнатної квартири за адресою: Україна,  Одеська область, Ізмаїльський район, місто Кілія, за рахунок грошової компенсації, передбаченої постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року №615 «Деякі питання забезпечення дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків».

Фото без описуФото без опису 

Служба у справах дітей Кілійської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь