A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ШКОЛЯРІВ ТРИВАЄ

Дата: 09.11.2022 10:36
Кількість переглядів: 104

 

 

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю є суттєвою складовою діяльності державної служби зайнятості, тому фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості приділяють їй чималу увагу.

Черговий профорієнтаційний захід «Обираємо професію разом» для юних мешканців Кілійської міської територіальної громади - учнів 11 класу  Кілійського ЗЗСО №4 - провела завідувач сектору профорієнтації Зінаїда Рождественська.

Школярі отримали інформацію про розмаїття професій і основні правила їх вибору, дізналися про ті  професії, які дають змогу відкриття власної справи, пройшли елементи тестування  для визначення сфери своєї майбутньої трудової діяльності відповідно  до психологічних можливостей та ділових якостей, отримали  інформацію щодо можливості набути робітничі професії в ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ». Свою розповідь фахівець філії супроводжувала авторською презентацією «Професія. Бізнес. Успіх».

Школярі із зацікавленістю обговорювали  питання щодо своєї майбутньої професійної кар’єри,  наводили приклади з життя та активно обмінювалися думками. І що є цікавим – вже сьогодні вони замислюються над можливістю ведення підприємницької діяльності і не бояться брати на себе відповідальність за своє майбутнє.

Залишається додати, що запрошення провести профорієнтаційний захід надійшло безпосередньо від директора навчального закладу Валентини Іваненко, яка є небайдужою до майбутнього своїх вихованців і вишукує усі можливості допомогти їм у професійному самовизначенні.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь