Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2022 10:34
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. 

Це люди, на долю яких випали нелегкі випробування, але, на перекір усім негараздам, вони проявляють виняткову витривалість, силу духу і непохитну віру в життя.

Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.

Наш з вами обов’язок створювати сприятливі умови для реалізації прав та законних інтересів людей з обмеженими можливостями, залучати їх до суспільного життя нашої громади.

У цей день хочу побажати Вам теплих стосунків з Вашими близькими, творчої наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я й надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай справдяться всі Ваші бажання, мрії та задуми! А також зі словами подяки  хочу згадати про всіх тих, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги є  реальним виявом милосердя, людяності та любові до ближнього.

З повагою, Кілійський міський голова Вячеслав Чернявський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь