Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з депутатом німецького Бундестагу, членом комітету з питань оборони Маркусом Фабером.

Дата: 11.01.2023 14:58
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

10 січня 2023 року Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з депутатом німецького Бундестагу, членом комітету з питань оборони Маркусом Фабером.

Гість з Німеччини зазначив, що для нього цей візит до України, і на Одещину зокрема, дуже важливий, бо він має можливість отримати реальне уявлення про ситуацію в стратегічно важливому місті на Чорному морі та дізнатися з перших вуст про роботу Зернової Ініціативи. Адже Фабер вважає, що війна росії проти України, нині недостатньо висвітлюється в німецьких ЗМІ, і громадян Німеччини доводиться ефективніше переконувати в тому, що українці потребують значно більшої підтримки. Саме для цього депутат Бундестагу і відвідує регіони України.

В свою чергу, Начальник Одеської ОВА висловив подяку за ту допомогу, яку Німеччина надає нашій країні і звернув увагу на необхідність постачання озброєння, яке дозволить захистити і Україну, і ЄС.

Також Максим Марченко ознайомив Маркуса Фабера з наслідками ударів з використанням ракет і дронів-камікадзе нанесених російською армією безпосередньо по території Одеси та Одеської області, розповів про нинішню безпекову ситуацію та поінформував про ті кроки, які робить обласна влада для забезпечення життєдіяльності регіону в зимовий період.

Сторони обговорили подальшу допомогу від німецького Уряду, яка необхідна для посилення нашої оборони.

«Німеччини обіцяє поставити Україні бойові машини піхоти Marder.

Але я переконаний, що ми маємо зробити значно більше і надати все можливе для України. Це стосується і танків Leopard, бо сучасні бойові танки - один з найпереконливіших аргументів для російських військ», - заявив Маркус Фабер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь