Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

За прогнозами Міністерство охорони здоров'я України, через вплив війни (прямий чи опосередкований) психологічної підтримки потребуватимуть близько 15 млн українців.

Дата: 12.01.2023 11:28
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Передусім це батьки і діти, люди старшого віку, військові, ті, хто пережив насильство, окупацію, полон. Однак кожен і кожна без винятку з початку широкомасштабного вторгнення РФ так чи інакше зазнає стресу. 

Щоб допомогти українцям справлятися з негативними емоціями, піклуватися про ментальне здоровʼя, знайти нові точки опори, група 1+1 media запустила мультижанровий спецпроєкт «Жити далі». 

- Він реалізується в межах ініціативи першої леді Олена Зеленська зі створення Національної програми ментального здоров’я у партнерстві з Безбар'єрність та за підтримки Благодійної організації «Cмарт Ангел».

Щодня на YouTube-каналі 1+1 виходять відеоролики на теми, пов'язані із ментальним здоров'ям, добробутом та безпекою.

У кожному випуску герої проєкту розповідають свою історію, що стала для них найбільшим тригером з початку повномасштабної війни. Та за допомогою експертів знаходять шляхи подолання небачених досі викликів. Наприклад, уже можна переглянути ролики про:

- Сергія Перебийноса, який через ворожий мінометний обстріл в Ірпені втратив відразу всіх: двох дітей, дружину та двох собак;

- подружжя з Бучі, яке облаштувало форпост у власному будинку та відстрілювало російських солдатів з вікна власного дому;

- дітей, що змушені рости у бомбосховищах тощо.

Наразі на каналі доступні майже 30 випусків, серед яких – відео про емоційні гойдалки і як з ними впоратися; як правильно підтримати людину, яка переживає горе, і чого не слід казати; як говорити з дітьми про війну тощо. Важливою складовою проєкту є практичні поради та рекомендації від експертів та експерток. 

Загалом у межах проєкту заплановано 110 тематичних відео. Переходьте за посиланням, щоб дивитися: https://bit.ly/3vLyfRg

#mentalhealth #психічнездоровя 

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь