Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРИВІТАННЯ КІЛІЙСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВЯЧЕСЛАВА ЧЕРНЯВСЬКОГО БЛАГОЧИННОГО КІЛІЙСЬКОГО ОКРУГУ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ ПРОТИІРЕЯ МИХАЙЛА ПАВЛІШИНА З 25-РІЧЧАМ СВЯЩЕНИЦЬКОЇ ХІРОТОНІЇ

Дата: 25.01.2023 11:46
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

Сьогодні, 25 січня 2023 року, Благочинний Кілійського округу Одеської єпархії Української православної церкви протиієрей Михайло Павлішин, відзначає 25-річчя священицької хіротонії!

Шановний Отець Михайло, Ваше пастирське служіння і мудре духовне наставництво, щира участь у справі спасіння ближнього та старанні труди на благо Церкви – істинний приклад для всіх.

Чверть століття Ви стоїте перед Престолом Божим, навчаєте вірі і правді Христовій. Бажаємо, щоб Ваша душевність, чуйність, відповідальність і готовність прийти на допомогу щедро плодоносили, щоб ревність і труд були легкими і праведними.

Нехай Господь зміцнить Вас в цьому служінні, дарує Вам терпіння, духовну радість і любов та благословить всі Ваші труди і благі починання!

Доброго здоров'я Вам на многая і благая літа!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь