Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ – ЗАПОРУКА ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Дата: 02.02.2023 14:16
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Фото без опису

 

Фахівці Кілійського відділу Ізмаїльської  філії Одеського обласного центру зайнятості при проведенні інформаційно-консультаційної роботи з безробітними і роботодавцями  активно залучають до співпраці соціальних партнерів, серед яких вже багато років - працівники  Пенсійного фонду.

На черговій зустрічі з безробітними - особами передпенсійного віку    заступник начальника відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру м. Кілія) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одеській області Наталя Козлова детально та доступно довела до  присутніх основні норми Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування» з урахуванням останніх змін до нього.

Вона розповіла про умови та механізм призначення пенсії за віком, про вимоги до оформлення документів, які громадяни подають з метою отримання пенсійного забезпечення. І про нововведення в роботі пенсійної служби, бо зараз саме до відділів ПФУ громадяни подають документи на отримання субсидій.

Питань від учасників заходу було чимало, бо у кожного з них - своя трудова біографія, однак на кожне питання була надана конкретна вичерпна відповідь.

Під час свого виступу представник ПФУ постійно робила наголос на тому,  що пенсію, яка буде у майбутньому, треба заробляти сьогодні, офіційно сплачуючи страхові внески.

Навіть після закінчення заходу безробітні ще залишалися, щоб віч-на-віч задати Наталі Козловій запитання щодо власних конкретних умов пенсійного забезпечення.

І ось тут на допомогу кожній людині, яка в силу різних обставин залишилася без роботи, приходить державна служба зайнятості, яка сприяє соціальному захисту громадян шляхом їх працевлаштування у працездатному віці,  що вплине на отримання гідної пенсії у віці похилому.

А висновок дуже простий: за свою пенсійну історію завтра кожен несе персональну відповідальність зараз, працюючи офіційно і сплачуючи страхові внески.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь