Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ АГЕНЦІЇ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 09.02.2023 13:17
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Агенція регіонального розвитку Одеської області – це неприбуткова та не бюджетна установа, що створена на засадах партнерства між державним, приватним та громадським секторами з метою ефективної реалізації державної регіональної політики.

Місія Агенції – підвищення інвестиційної привабливості регіону, залучення інвестиційних та кредитних ресурсів, міжнародної технічної допомоги, створення належних умов для післявоєного відновлення та розвитку регіону, розвиток бізнесу для покращення соціально-економічних показників області.

Агенція регіонального розвитку:

Розробляє. Стратегічні документи для розвитку територіальних громад. Ініціює створнення перспективних інвестиційних проєктів, відповідно до потреб регіону і зацікавленості потенційних інвесторів.

Готує. Пропозиції щодо змін в законодавство для сприяння розвитку бізнесу та покращення інвестиційного клімату в регіоні та країні в цілому. Формує і надає первинну аналітичну інформацію, необхідну для ухвалення рішень про інвестування.

Шукає. Можливості щодо залучення коштів міжнародних фондів, які надають матеріально-технічну допомогу. Здійснює первинний підбір інвестиційного майданчика Greenfield та/або Brownfield, відповідно до потреб інвестора.

Супроводжує. Реалізацію плану стратегічного розвитку територіальних громад. Надає послуги персонального інвестиційного менеджера. Розробляє і супроводжує «Дорожні мапи» щодо дозвільних процедур інвестиційних проєктів.

Організовує. Виконання представницьких інтересів. Проведення заходів (навчальні/промоція). Комунікацію з потенційними партнерами компетентними у різних сферах.

Агенція реалізує комплексну програму цифрової інтеграції та трансформації інвестиційних ділянок та проєктів територіальних громад – проєкт ProUkraine (платформа, структурована система інформації про перспективні для інвестування об’єктів в Одеській області).

У межах проєкту ProUkraine планується цифровізувати всі інвестиційно-привабливі ділянки у територіальних громадах, створити тизери інвестиційних проєктів щодо цих ділянок, інтегрувати та просувати платформу серед національних та іноземних інвесторів, великих підприємств, міжнародних консалтерів.

Детальніше за посиланням: http://rdaod.com.ua/wp-content/themes/rda-theme/ua/main

Інвестиційна карта регіону: https://proukraine.com.ua/map/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь