Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

НАВЧАЄМО НА ЗАМОВЛЕННЯ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 09.02.2023 14:29
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Південь Бесарабії – це аграрний край. І хоча сьогодні сільгоспвиробники працюють в надскладних економічних і погодних умовах, початок сезону польових робіт вже не за горами.

Саме тому фахівцями Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського ОЦЗ на базі Одеського центру професійно-технічної освіти були організовані курси цільового призначення «Особливості виконання робіт на підприємствах сільськогосподарської галузі», на яких свою  кваліфікацію підвищили 14 безробітних, що очікують працевлаштування в СВК «Маяк», «Вікторія», «Лад-Агро».

Сергій Койчев, який проводив курс,  спеціаліст, що має багаторічний  досвід та чималі знання з питань охорони праці на виробництві. Тому і  зміст навчання був насиченим: правові та організаційні основи охорони праці, інструктажі з пожежної безпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, використання засобів індивідуального захисту від небезпечних і шкідливих виробничих факторів, надання першої допомоги у разі нещасних випадків тощо.

За результатами навчання безробітні отримують посвідчення державного зразка, видані Одеським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

А кропітка робота фахівців відділу щодо аналізу попиту роботодавців на робочу силу з метою організації професійного навчання безробітних під конкретні робочі місця триває  щодня. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь