Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛУ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН

Дата: 15.02.2023 16:12
Кількість переглядів: 232

 

ТОВ "КАМОЛІНО - ХОЛДІНГ" (юридична адреса: 68300, Одеська обл., м. Кілія, вул. Ізмаїльська, 69) має намір одержати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, розташованими за цією адресою.

Підприємство призначене для переробки рису.

Інвентарізацією джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферу виявлено 24 джерела викидів забруднюючих речовин.

Технологічні процеси виробництва, пов'язані з викидами забруднюючих речовин в атмосферу: переробка рису, спалювання палива, виробництво стислого повітря, зарядка акумуляторів, зберігання та розподіл палива.

При експлуатації технологічного устаткування, що встановлене на території підприємства в атмосферу викидається 7 груп інгрідієнтів: речовини у вигляді суспендових твердих частинок (мікрочастинки та волокна), сполуки азоту, діоксид та інші сполуки сірки, оксид вуглецю, НМЛОС, метан, вуглецю діоксид.

Загальний обсяг ЗР, які викидаються стаціонарними джерелами, складає 5,490 т/рік.

З метою визначення ступеня дії викидів забруднюючих речовин на навколишнє середовище, був проведений розрахунок розсіювання забруднюючих речовин в атмосферному повітрі, який показав, що максимальні концентрації забруднюючих речовин в приземному шарі атмосфери не перевищують ГДК, у тому числі викиди цих речовин в атмосферу є допустимими і санітарно - гігієнічні норми забезпечуються. Заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не розроблялись.

З пропозиціями та зауваженнями щодо діяльності ТОВ "КАМОЛІНО - ХОЛДІНГ" з питань охорони атмосферного повітря звертатися протягом 30 діб з моменту опублікування цього оголошення до Департаменту екології, та природних ресурсів Одеської обласної державнвої адміністрації за адресою: вул. Канатна, 83, м. Одеса, 65107, тел.: (048) 728-35-52, e-mail: ecolog@odessa.gov.ua 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь