Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

‼️ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ КІЛІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ‼️

Дата: 22.02.2023 14:51
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

До виконавчого комітету Кілійської міської ради надійшов  лист від Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області щодо виявлення неавторизованої речовини диметоат у лаймах, які експортувались з Бразилії 🇧🇷 (експортер: Brasfresh Importacao E Exportacao LTDA, Brazil; оптовик: Anaco Greeve International, Netherlands) в Україну 🇺🇦 (одержувач: ТзОВ «ТС ПЛЮС», вул. Краснова, 24, м. Київ). 
 Враховуючи можливість реалізації цієї потенційно небезпечної продукції на територій Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області, виконавчий комітет Кілійської міської ради звертається до споживачів та операторів ринку з закликом про вилучення вказаного харчового продукту з обігу та проханням проінформувати про виявлену невідповідність Ізмаїльське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області (izmail@odessa.consumer.gov.ua).
📝 Довідка
Диметоат – фосфорорганічний пестицид, розроблений у США, який використовують для знищення комах і кліщів, зокрема хлібної жужелиці, клопів, попелиць, трипсів тощо. Класифікується як можливий канцероген для людини (група С). Через отруєння диметоатом у людини з’являється нудота, слабкість, сонливість, звуження зіниць, утруднення дихання, болі в животі, діарея. При важких отруєннях спостерігається втрата свідомості, судоми, параліч..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь