Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Сьогодні Укрпошта ввела в обіг поштову марку «ПТН ПНХ!», присвячену річниці повномасштабної війни росії проти України.

Дата: 24.02.2023 13:09
Кількість переглядів: 205

Фото без описуФото без опису

«Давид здолає Голіафа. Саме цей сенс і закладено у зображенні поштового випуску «ПТН ПНХ», на якому представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі – маленький хлопчик нокаутує дзюдоїста. Графіті художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області. Тираж марки «ПТН ПНХ!» – 1 500 000 примірників» - розповів керівник Одеської дирекції Укрпошти Сергій Дрозд.

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко запросив на спеціальне погашення головних військових Одещини - Командувача Військово-Морських Сил ЗСУ віцеадмірала Олексія Неїжпапу, Командувача Повітряного командування «Південь» ЗСУ генерал-майора Дмитра Карпенка і заступника командувача ОСУВ «Одеса» полковника Івана Войтенка.

Фото без описуФото без опису

«Дуже символічно, що цю знакову марку ми гасимо разом з вищим командуванням, яке очолює підрозділи та з’єднання, що стоять на захисті Одеси і Одеської області на воді, в повітрі і на землі. З великою повагою ставлюсь до цих людей, адже саме під їх командуванням відважні воїни – моряки, підрозділи ППО та Сухопутні війська, чинили і чинять потужний та гідний супротив «руському міру», і не дали полчищам орків зайти у нашу Одеську область, в її міста та села, поневолити вільних одеситів. Одещину ніхто не здав і не здасть! Слава Україні» - сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь