Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 367-го дня війни

Дата: 25.02.2023 23:55
Кількість переглядів: 209

«Сьогодні затверджено десятий пакет санкцій Євросоюзу проти Росії за війну. Десятий – і, очевидно, не останній пакет.

Зараз, у десятому пакеті, є нові санкційні кроки проти військової промисловості та фінансового сектору держави-терориста і проти пропагандистів, які втопили у брехні російське суспільство і намагаються поширити свою брехню на весь світ. У них це точно не вийде.

Наші дипломати і вся держава працюють над тим, щоб розширити глобальні і, зокрема, європейські санкції ще на російську атомну галузь, на Росатом та всіх, хто причетний до ракетної програми і ядерного шантажу держави-терориста. Вже є відповідні кроки партнерів – Сполучених Штатів, Британії. Очікуємо таких кроків і від Європейського Союзу.

Дуже хороший дипломатичний імпульс цього тижня дала й наша резолюція, яку було ухвалено на Генеральній Асамблеї ООН. Резолюція щодо миру для України, щодо територіальної цілісності для нашої держави і щодо захисту міжнародного права від агресії Росії. Фактично, ми бачимо, що сенс нашої формули миру стає основою конкретних міжнародних політико-правових рішень і їх підтримує світова більшість.

Звичайно, кожен успіх наших дипломатів, кожна зовнішньополітична можливість нашої держави, кожен прояв світової уваги до українців – базуються на незламності народу України, незламності наших воїнів. На тому, що Україна – міцна і постійно міцнішає. Світ любить сильних. І допомагає сміливим.

Глобальний центр сили і сміливості зараз тут, в Україні, саме в наших людях, які боронять нашу державу. Які боронять нашу землю, нашу Донеччину, нашу Луганщину, всі наші землі, де тривають дуже жорсткі і болісні бої».

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 367-го дня війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь