Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2023

Дата: 22.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 192

 

Фото без опису

Сукупний грантовий фонд програми для розвитку жіночого фермерства та зміцнення сільських громад під час війни складає понад 1 мільйон гривень
 

Щоб забезпечити зміцнення та розвиток жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України, міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023. Програма допоможе учасницям отримати доступ до інформації, яка б допомогла їм забезпечити життєздатність власного бізнесу в умовах війни відповідно до практик сталого розвитку, а також надасть їм можливість виграти гранти на загальну суму понад 1 мільйон гривень для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. Реєстрація для участі в програмі розпочинається 8 березня та триватиме до 30 травня 2023 року (за посиланням).

«TalentA-2023» є міжнародною освітньо-грантовою програмою, яку Corteva Agriscience в Україні реалізує вже вчетверте, сприяючи покращенню продовольчої безпеки суспільства через розширення можливостей з освіти та доступу до фінансів для жінок, які проживають у сільській місцевості та зайняті у сільському господарстві. В умовах повномасштабної війни програма є одним з соціальних проєктів, що підтримуються компанією задля підтримки України та наближення Перемоги, чому Corteva, чи не єдина на ринку компанія-виробник насіння та засобів захисту рослин, яка залишила росію та білорусь, приділяє багато зусиль.

Програма передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроєктів. Взяти участь в ній можуть жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору: вік від 18 років; проживання в населеному пункті з населенням до 10 000 осіб або робота на сільськогосподарському підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

Навчальний план «TalentA-2023» має на меті допомогти жінкам, які задіяні в сільськогосподарському виробництві, зробити їх бізнес життєздатним попри повномасштабну війну, забезпечити його зростання та створити нові проєкти, які сприяють досягненню цілей сталого розвитку й спрямовані на задоволення актуальних потреб територіальних громад.

Своїм досвідом з учасницями ділитимуться відомі експерти викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівці Corteva Agriscience, які володіють передовими знаннями, накопиченими лідером сільського господарства за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу.

Участь у програмі TalentA є безкоштовною, її мета – дати знання та ідеї саме тим, хто прагне розвитку та вдосконалення і має відповідну мотивацію, а тому Сертифікат учасниці Програми TalentA засвідчуватиме нову якість підготовки слухачок.

Власниці Сертифікатів TalentA-2023 матимуть можливість взяти участь в грантовій частині проєкту та позмагатися за гранти від компанії Corteva Agriscience для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. В 2023 році розмір грантового фонду становить понад 1 мільйон гривень і буде розподілений між переможницями за рішенням членів експертної ради. Оголошення переможниць відбудеться в жовтні з нагоди Всесвітнього дня сільських жінок.

«З початку повномасштабної війни Corteva докладає максимальних зусиль для підтримки українського народу, зокрема, фермерської спільноти, з метою покращення продовольчої безпеки та поновлення зруйнованих продовольчих ланцюжків. Разом з іншими програмами, спрямованими на відновлення фермерства, вже вдруге за час війни ми реалізуємо проєкт TalentA, аби допомогти жінкам-фермеркам мати можливість продовжувати працювати в Україні та допомагати своїм громадам, тим самим зміцнюючи економіку країни та наближуючи нашу Перемогу. TalentA в Україні вже об’єднує майже 100 талановитих фермерок і ми сподіваємося, що цього року багато жінок доєднається до цієї чудової ініціативи»,
− говорить Анна Бабіч, менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній та Східній Європі, координаторка та голова експертної ради Програми TalentA в Україні.

Ознайомитися з перебігом програми TalentA-2023 можна за посиланням та у соціальних мережах.

Про програму TalentA

TalentA – міжнародна інноваційна освітньо-грантова програма для розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок і покращення продовольчої безпеки їхніх громад. Ініційована компанією Corteva Agriscience у 2019 році разом із Федерацією асоціацій сільських жінок Іспанії (FADEMUR) в Іспанії, програма нині успішно реалізується також в Україні, Польщі, Португалії, Румунії, Молдові, Угорщині та Аргентині та об’єднала вже понад 900 талановитих фермерок.

Ініціатор та координатор програми TalentA:

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience

Організаційний партнер програми TalentA:

Громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку»

Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

08/03/23

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2023 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Команда програми ТalentA-2023

talenta@bard.cv.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь