Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

НАВЧАЄМО ПІД КОНКРЕТНЕ ЗАМОВЛЕННЯ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 12.04.2023 10:30
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Питання організації професійного навчання безробітних для фахівців Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості є одним з пріоритетних, бо за умови зменшення кількості вакансій отримують роботу лише найбільш досвідчені працівники.

Напередодні сезону польових робіт зазвичай проводиться підвищення кваліфікації з питань техніки безпеки для осіб, які сьогодні є зареєстрованими безробітними, а завтра  будуть задіяні в проведенні сільськогосподарських робіт.

Протягом поточного року пройшли навчання шляхом проходження курсів цільового призначення, у тому числі під конкретне замовлення роботодавців, 40 безробітних, які будуть працевлаштовані до сільгосппідприємств Кілійщини: СВК «Маяк» та «Дунай»  (м. Кілія), ТОВ «Лад-Агро» та «Шевченкове» (с. Шевченкове), «Єнікіой» (с. Новоселівка), «Вікторія» (с. Фурманівка), СК «Агропрогрес» (с. Приморське).

Курси «Особливості ведення робіт на підприємствах сільскогосподарської галузі» на базі Одеського центру професійно-технічної освіти ДСЗ проводили досвідчені фахівці з багаторічним досвідом роботи: у Кілії – Сергій Койчев, у Вилковому – Олександр Поляков.

Зміст навчання був досить насиченим: правові та організаційні основи охорони праці, інструктажі з пожежної безпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, використання засобів індивідуального захисту від небезпечних і шкідливих виробничих факторів, надання першої допомоги у разі нещасних випадків тощо.

Отримані знання допоможуть кожному слухачеві цих курсів у подальшій роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь