Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ВІДБУЛАСЬ ІНФОРМАЦІЙНА СЕСІЯ В РАМКАХ ПРОГРАМИ INTERREG NEXT РУМУНІЯ – УКРАЇНА

Дата: 28.04.2023 19:57
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

28 квітня у місті Ізмаїл відбулась інформаційна сесія в рамках Програми Interreg NEXT Румунія – Україна, з метою презентації можливостей фінансування транскордонних проєктів у прикордонних регіонах.

До участі в інформаційній сесії долучились начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ізмаїльської районної державної адміністрації Емма Евель та начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та екології Ізмаїльської районної державної адміністрації Ольга Мінюк.

Інформаційну сесію організовано спільним технічним секретаріатом в особі Сучавського регіонального бюро транскордонного співробітництва, де були представлені особливості нової програми фінансування на програмний період 2021-2027, засвоєні уроки, а також значення партнерства в транскордонному контексті.

Під час заходу розглядались наступні питання:

- інформація про програму «Програма Interreg NEXT Румунія – Україна» (прийнятна територія, структури менеджменту, специфічні цілі, фінансові асигнування, орієнтовні заходи тощо);

- значення партнерства в транскордонному контексті;

- засвоєні уроки та успішні приклади тощо.

Зокрема повідомляється, що грантове фінансування Європейського Союзу через Програму Interreg NEXT Румунія – Україна становить 54 млн. євро, до яких буде додано національний внесок, а фінансованими галузями є охорона здоров’я, освіта, туризм, культура, пристосування до кліматичних змін і менеджмент кордонів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь