Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

В Кілії з нагоди Дня пам'яті та примирення в сквері Пам'яті відбулося покладання квітів до монументу невідомому матросу.

Дата: 08.05.2023 10:30
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Сьогодні, 8 травня 2023 року з нагоди Дня пам'яті та примирення в сквері Пам'яті відбулося покладання квітів до монументу невідомому матросу. В заході прийняли участь Кілійський міський голова Вячеслав Чернявський, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Наталя Хлопіна, секретар Кілійської міської ради Тетяна Бойченко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Сокоренко, представники Кілійського РТЦК та СП, структурні підрозділи виконавчого комітету Кілійської міської ради.

У ці дні ми відзначаємо День пам’яті та примирення на честь усіх жертв Другої світової війни, а також День перемоги над нацизмом.

Ми вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни. Вже другий рік поспіль, на жаль, ми відзначаємо його в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва. Сьогодні знову Україна вимушена обороняти свою землю, відстоювати свободу, незалежність і територіальну цілісність.

Історія Другої світової війни нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли він єдиний, соборний, коли ми діємо разом і захищаємо те, що дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні!

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь