Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Відбулося завершальне засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади керівника (директора) Комунальної установи «Кілійський інклюзивно-ресурсний центр» Кілійської міської ради Одеської області.

Дата: 18.05.2023 13:00
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

18 травня 2023 року відбулося завершальне засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади керівника (директора) Комунальної установи «Кілійський інклюзивно-ресурсний центр» Кілійської міської ради Одеської області. В ході засідання члени конкурсної комісії були ознайомлені з резюме та мотиваційним листом, які були надані Людмилою Харько разом з заявою на участь у конкурсі, після чого, з метою оцінки відповідності її досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків, було проведено співбесіду з кандидатом, під час якої кандидаткою були надані відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

За результатами кваліфікаційного іспиту та проведеної співбесіди був сформований підсумковий рейтинг кандидата. У конкурсному відборі брав участь один кандидат – Харько Людмила Василівна, яка отримала в цілому 20 балів (12 балів за іспит, 8 балів за співбесіду), що складає 100 відсотків від максимально можливих балів (від 20 балів).

Таким чином, кандидатка, Харько Людмила Василівна, успішно пройшла конкурс та є кандидатом з найвищим рейтингом. Тож конкурсною комісією було визначено переможцем конкурсу на заміщення посади керівника (директора) Комунальної установи «Кілійський інклюзивно-ресурсний центр» Кілійської міської ради Одеської області Харько Людмилу Василівну.

Вітаємо з перемогою у конкурсі, щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів на новій посаді!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь