A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПІДТВЕРДЖЕННЯ НЕФОРМАЛЬНОГО НАВЧАННЯ ЗА СПРИЯННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 31.05.2023 11:24
Кількість переглядів: 317

 

 

Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» є єдиним в Одеській області державним навчальним закладом, який одночасно має статус Кваліфікаційного центру.

Вперше, на базі зазначеного вище закладу громадяни мають можливість пройти процедуру оцінювання результатів неформального навчання та підтвердити кваліфікацію за 11 наступними професіями:

 «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення»;

«Оператор верстатів з програмним керуванням»;

«Фрезерувальник»;

    «Токар»;

«Майстер з пошиття одягу»;

«Кондитер»;

     «Перукар (перукар-модельєр)»;

«Манікюрник»;

«Педикюрник»

«Кухар»

«Електрогазозварник».

За результатами оцінювання знань та вмінь Кваліфікаційним центром ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ» здійснюється присвоєння та/або підтвердження повної професійної кваліфікації або окремих часткових професійних кваліфікацій за зазначеними вище професіями.

Громадяни, які звертаються до Кваліфікаційного центру ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ», отримують свідоцтво встановленого зразка про присвоєння відповідної кваліфікації вже за два-три дні, після проходження:

у перший день - анкетування та тестування з професійно-теоретичної підготовки;

у другий-третій дні - практичної комплексної кваліфікаційної роботи за професійними компетентностями за обраною професією.

Інформація про присвоєння та/або підтвердження професійної кваліфікації вноситься до Реєстру кваліфікацій Національного агенства кваліфікацій.

Нагадуємо, що навчальний заклад має сучасний гуртожиток, послугами якого слухачі мають можливість скористатися під час проходження процедури оцінювання, присвоєння та/або підтвердження кваліфікації.

 

Орієнтовний графік засідання Комісії з підтвердження кваліфікацій за професією «Кухар» у червні 2023 року та розрахунки вартості оцінювання, проживання у гуртожитку закладу - додаються.

З питань роботи Комісії з підтвердження кваліфікацій за іншими професіями, порядку подання документів, процедури анкетування та оцінювання - необхідно звертатись до Кваліфікаційного центру ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ» (м.Одеса, вул.Іцхака Рабіна, 18-а, тел.: (048)705-44-05, 705-44-24, 705-44-03. Контактні особи: Бєлайчук Людмила Федорівна, Назаренко Юлія Олексіївна. Сайт - www.profcentre.odessa.ua).

Для забезпечення інформування населення, в т.ч. внутрішньо переміщених осіб, шукачів роботи та роботодавців необхідно:

^ розмістити графік роботи Комісії з підтвердження кваліфікацій, розрахунки вартості процедури підтвердження результатів неформального навчання за професією «Кухар» та інформацію про Кваліфікаційний центр ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ» в інформаційному просторі (профінформаційний сектор довідкових матеріалів для шукачів роботи та роботодавців) філій;

^ продовжити систематичне проведення активної роз’яснювальної роботи серед населення та клієнтів служби зайнятості щодо можливості підтвердження результатів неформального навчання та отримання кваліфікації в Кваліфікаційному центрі ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ» за професіями «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Оператор верстатів з програмним керуванням», «Фрезерувальник», «Токар», «Майстер з пошиття одягу», «Кондитер», «Перукар (перукар-модельєр)», «Манікюрник», «Педикюрник», «Кухар» та «Електрогазозварник» - шляхом доведення інформації через ЗМІ, телебачення, радіо, під час звернення до служби зайнятості та проведення семінарів в т.ч. інших онлайн заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь