Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

До уваги СУБ’ЄКТІВ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ – ПІДПРИЄМЦІВ!

Дата: 13.06.2023 16:53
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

Відповідно до частини 3 статті 29 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» виконавчий комітет Кілійської міської ради не є суб’єктом, що забезпечує зберігання реєстраційних справ юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у паперовій формі.

Суб’єктом, що забезпечує зберігання реєстраційних справ  юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у паперовій формі місцезнаходження, яких є населені пункти, що входять складу Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області, яка входить до складу Ізмаїльського району є Ізмаїльська районна державна адміністрація, яка знаходиться за адресою: 68601, Україна, м.Ізмаїл, просп.Незалежності, 62.

Додатково перелік суб’єктів державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що забезпечують зберігання реєстраційних справ у паперовій формі можна знайти на офіційному веб – сайті Міністерства юстиції України перейшовши за посиланням.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь