Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям ряд компенсаційних програм для підтримки та розвитку бізнесу

Дата: 05.07.2023 08:30
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

🔥Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям ряд компенсаційних програм для підтримки та розвитку бізнесу. Однією з таких програм: програма з надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних (постанова КМУ від 10 лютого 2023 р. № 124), яка включає:

👍1) Компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску за відповідну особу за місяць, але не більше подвійного розміру мінімального страхового внеску – за працевлаштування роботодавцем строком не менше ніж на 2 роки за направленням центру зайнятості зареєстрованих понад 1 місяць безробітних певних категорій громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та осіб, які перебувають на обліку понад 6 місяців. Загальна тривалість виплати – 12 місяців впродовж двох років.

👍2) Компенсація у розмірі 50% мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством на момент виплати, за працевлаштування роботодавцем за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних певних категорій громадян. Загальна тривалість виплати – 6 місяців впродовж року.

👍3) Компенсація у розмірі 50% фактичних витрат на оплату праці, встановленої законодавством на момент виплати, за працевлаштування роботодавцем за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних певних категорій громадян. Загальна тривалість виплати – до 6 місяців за умови працевлаштування строком до 1 року.

👍Деталі про інші програми: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.dcz.gov.ua%2Fnovyna%2Fkompensaciyni-programy-dlya-robotodavciv-vid-sluzhby-zaynyatosti%3Ffbclid%3DIwAR3J-P8FJ84TinP_0M-xqKgECBgWhZxM93FKDoI6UBMCHnxKTlrg1Z0offc&h=AT2kG3ewsrd7-mKtloGby6471cFL5iqt_X7SEIb2YFRITmoitmmXDKP9Rgx9reYNBiKpphukHFg7Q_MNbC_in5jTHEUDB_4r9WjPnHHj3vSxTM54tYtVqKwZW7cKKoxddBc&__tn__=-UK-y-R&c[0]=AT1BoSu0A-7nfIh1u7N1rVUa_XQMuDWuPilhaUO07GFdYqbGxIjJikr-S9LzCe9pSMrhLLYi8XMzN9jwOIFzpwvndz5MEvr5Y1HU7_fEJQZCzDWKrSqwZXwz5xpIIF9p4JtrJtWXw1T0V0PbtqDov2pbtzCvGwgALGNPN0K57Pn1_iqjNgVmrYBy7WXKyNhbfJijQgYMtpJlP0TdYI-IJgEyZMnxzt45O2f5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь