Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ЩОДО ОТРИМАННЯ МІКРОГРАНТІВ

Дата: 18.07.2023 14:13
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

Фото без опису

 

Одним з основних напрямків роботи служби зайнятості сьогодні є інформування населення про активні програми, які реалізує Державна служба зайнятості. До таких програм відноситься і державна програма «Єробота», яка дає  можливість отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, у тому числі учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей. 

З метою доведення зазначеної інформації до широкої громадськості  та налагодження плідної співпраці з цього напрямку із соціальними партнерами  начальник Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Тетяна Пишненко та консультант роботодавця Ліна Дерліх  провели низку зустрічей з керуючим відділенням Кілійського відділення ТВБВ «Ощадбанк» Євгеном Лазаренком, із  старостами сіл Шевченкове Олександром Остапенком, Василівка – Сергієм Соколовим, Червоний Яр –Михайлом Бойченком.

Під час ззустрічей фахівці служби зайнятості розповідали  про державну програму «Єробота», про зміст постанови КМУ № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», про Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток бізнесу та Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затверджені зазначеною постановою. А ще мова йшла про те, що якщо подавач заяви на грант відчуває, що йому не вистачає необхідних знань, він може пройти короткотермінові курси в Одеському центрі професійно-техніччної освіти державної служби зайнятості за напрямками «Держпрограма "Є-робота". Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу» та «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу», де кваліфіковані фахівці допоможуть підготувати бізнес-план.

Доречи, мешканка Вилківської міської територіальної громади вже отримала мікрогрант на створення салону краси і на теперішній час працює над реалізацією свого бізнес-плану.

А інформаційна кампанія щодо доведення до населення питань можливості отримання мікрогрантів на створення або підтримку власного бізнесу триватиме.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь