A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ЩОДО ОТРИМАННЯ МІКРОГРАНТІВ

Дата: 18.07.2023 14:18
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Фото без опису

 

Одним з основних напрямків роботи служби зайнятості сьогодні є інформування населення про активні програми, які реалізує Державна служба зайнятості. До таких програм відноситься і державна програма «Єробота», яка дає  можливість отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, у тому числі учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей. 

З метою доведення зазначеної інформації до широкої громадськості  та налагодження плідної співпраці з цього напрямку із соціальними партнерами  начальник Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Тетяна Пишненко та консультант роботодавця Ліна Дерліх  провели низку зустрічей з керуючим відділенням Кілійського відділення ТВБВ «Ощадбанк» Євгеном Лазаренком, із  старостами сіл Шевченкове Олександром Остапенком, Василівка – Сергієм Соколовим, Червоний Яр –Михайлом Бойченком.

Під час ззустрічей фахівці служби зайнятості розповідали  про державну програму «Єробота», про зміст постанови КМУ № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», про Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток бізнесу та Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затверджені зазначеною постановою. А ще мова йшла про те, що якщо подавач заяви на грант відчуває, що йому не вистачає необхідних знань, він може пройти короткотермінові курси в Одеському центрі професійно-техніччної освіти державної служби зайнятості за напрямками «Держпрограма "Є-робота". Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу» та «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу», де кваліфіковані фахівці допоможуть підготувати бізнес-план.

Доречи, мешканка Вилківської міської територіальної громади вже отримала мікрогрант на створення салону краси і на теперішній час працює над реалізацією свого бізнес-плану.

А інформаційна кампанія щодо доведення до населення питань можливості отримання мікрогрантів на створення або підтримку власного бізнесу триватиме.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь