Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Пробація в дії. Участь у роботі координаційної ради.

Дата: 27.06.2024 10:30
Кількість переглядів: 50

 Фото без опису

25 червня 2024 року під головуванням першого заступника Кілійського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кілійської міської ради Ольги ГАЦ було проведено засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі. До складу ради входить і завжди приймає активну участь у її роботі представник Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації.

      Під час засідання вищезазначеної ради згідно порядку денного були розглянуті питання щодо взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі  на території Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області; проведення інформаційно-просвітницьких заходів з питань протидії торгівлі людьми та гендерної рівності; булінгу; попередження негативних явищ в дитячому середовищі. За підсумками І півріччя 2024 року  прийняті відповідні рішення. Окрема увага присутніх була зосереджена на важливості проведення роботи із запобігання насильства по відношенню до сімей з дітьми, повторних випадків скоєного домашнього насильства та важливості ефективного партнерства інституцій різного рівня щодо формування безпечного середовища як для дорослих так і для дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь