Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Прийняті рішення виконавчого комітету Кілійської міської ради від 14.05.2024 року

Дата: 17.05.2024 14:49
Кількість переглядів: 77

279_«Про включення квартири № 1 по вул. Садова, буд. 1 у м. Кілія, Ізмаїльського району Одеської області до числа службових жилих приміщень»

280_«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Кілійської міської ради від 14 березня 2024 року № 152 «Про погодження виконання робіт з благоустрою проїзної частини дороги комунальної власності Кілійської міської ради по вул. Портова м. Кілія на ділянці від вул. Миру до в’їзду до Кілійського портопункту»»

281_«Про взяття на квартирний облік С.»

282_«Про взяття на квартирний облік П***, *** року народження, як дитину-сироту»

283_«Про взяття на квартирний облік Д***»

284_«Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню»

285_«Про визначення місця проживання дитини Б***, *** року народження, разом із матір’ю»

286_«Про визначення місця проживання дитини Б***, *** року народження, разом із матір’ю»

287_«Про визначення місця проживання дитини Б***, *** року народження, разом із матір’ю»

288_«Про визначення місця проживання дитини Б***, *** року народження, разом із матір’ю»

289_«Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Л***, *** року народження»

290_«Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, С***, *** року народження»

291_«Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, К***, ***року народження»

292_«Про встановлення піклування над неповнолітньою дитиною Т***, *** року народження»

293_«Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, Б, *** року народження»

294_«Про надання статусу дитини – сироти Р***, *** року народження»

295_«Про розгляд заяви щодо присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами наступну адресу: Україна, Одеська область, Ізмаїльський район, м. Кілія, вул. Маяк, 226»

296_«Про погодження благоустрою території загального користування по вул. Миру від № 98 до № 102, м. Кілія»

297_«Про розгляд заяви громадянки П***»

298_«Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії № 2 від 07 квітня 2024 року, умов продажу (додаткових умов продажу) об’єкту малої приватизації – комплексу будівель та споруд за адресою: 68300, Україна, Одеська обл., Ізмаїльський р., м. Кілія, вул. Незалежності (колишня Осипенко П.), буд. 17, та інформаційного повідомлення про проведення аукціону»

299_«Про затвердження подання органу опіки та піклування про доцільність призначення громадянина К***, *** року народження опікуном над недієздатними особами К***, *** року народження та К***, *** року народження»

299_Подання_«Про затвердження подання органу опіки та піклування про доцільність призначення громадянина К***, *** року народження опікуном над недієздатними особами К***, *** року народження та К***, *** року народження»

300_«Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені та пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області від 10 травня 2024 року № 1 «Про надання Єфімовій Ірині Вадимівні компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту нерухомого майна за заявою № ЗВ-28.12.2023-73277»»

301_«Про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені та пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області від 10 травня 2024 року № 2 «Про відмову Гаджиєвій Світлані Федорівні компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту нерухомого майна за заявою № ЗВ-02.11.2023-61100»»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь