Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ КІЛІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ:

Дата: 19.08.2024 14:25
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Для осіб, які постраждали від домашнього насильства на території Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області, розміщена Дорожня карта за посиланням: https://kiliyska-gromada.gov.ua/news/1702645714/, де зазначені контактні номера телефонів, куди можна звернутися за необхідності.

Крім того, у разі потреби можна звернутися до Управління соціального захисту населення Кілійської міської ради за адресою: 68303, Україна, Одеська область, Ізмаїльський район, місто Кілія, вулиця Миру, будинок 57, каб. 208 або скористатися телеграм-ботами «Вона за неї» для підтримки жінок у складних ситуаціях. Завдяки боту жінки, які опинилися у складних обставинах, зокрема потерпають від домашнього насильства, можуть отримати психологічну і юридичну допомогу та «Дій проти насильства», за допомогою якого  можна викликати служби допомоги — поліцію та швидку, переадресувати свій запит на спеціалістів безоплатної правової допомоги, які нададуть юридичну консультацію в онлайн-режимі. Крім цього, чат бот може надати контакти інших служб допомоги, роз’яснити, що таке домашнє насильство та як йому протидіяти, розповісти про повноваження органів і установ, котрі здійснюють заходи для запобігання домашньому насильства.

Матеріал підготовлено

Управлінням соціального захисту

населення Кілійської міської ради

з використанням інтернет - ресурсів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь