Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Новини

Дата: від до Скинути

Служба у справах дітей  Кілійської міської ради інформує:

Служба у справах дітей Кілійської міської ради інформує:

В рамках проведення акції «16 днів проти насильства» 03.12.2021 року спеціалістом Служби у справах дітей Кілійської міської ради був проведений тренінг  на тему: «Ми всі різні, але ми всі разом» з учнями 6 класу опорного закладу освіти Кілійського закладу загальної середньої освіти № 4 Кілійської міської ради та з учнями 2 класу Кілійського закладу загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради. З дітьми були проведені вправи на створення у них моделі ненасильницької, толерантної поведінки в суспільстві, було акцентовано на тому, аби навчитися сприймати людей такими, якими вони є, не намагаючись змініити в них те, що нам не подобається, цінувати в кожній людині особистість і поважати її думки, почуття, переконання, незалежно від того, чи збігаються вони з нашими. В тренінгу прийняли участь 30 дітей.

14:01 03.12.2021

«Насильство поруч, як його уникнути?» Наглядова пробація в дії.

«Насильство поруч, як його уникнути?» Наглядова пробація в дії.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ізмаїльський районний відділ№2 з питань пробації разом зі своїми постійними партнерами активно приєднуються до цієї важливої для мешканців громад Ізмаїльського району справи. Так, 1 грудня 2021 року суб’єкти пробації Кілійської та Вилківської громад взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему  «Насильству – ні!», проведеному на базі Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Організаторами цього інформаційно-просвітницького заходу стали Ізмаїльський районний відділ №2 філії державної установи «Центр пробації» в Одеській області, відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Кілійської міської ради та сектор превенції відділу поліції №1 РВП ГУНП в Одеській області. Присутні обговорили такі нагальні питання, як подолання та попередження насилля в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, підвищення рівня обізнаності населення щодо можливості отримати допомогу.

08:37 03.12.2021

Нова послуга в “Дії”: як отримати витяг з реєстру та довідку про доходи пенсіонера онлайн

Нова послуга в “Дії”: як отримати витяг з реєстру та довідку про доходи пенсіонера онлайн

ОК-5 та ОК-7 — одні з найпопулярніших довідок в Україні, щороку їх видають 2,8 млн. Це довідки про трудовий стаж, що потрібні для оформлення на роботу, призначення пенсії або нарахувань за лікарняним. Відтепер довідки можна отримати на порталі Дія. Без черг, паперів та стресу! Тож як отримати довідки ОК-5 та ОК-7 у Дії?

09:54 02.12.2021

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ НАДАННЯ СУБСИДІЙ

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ НАДАННЯ СУБСИДІЙ

15 листопада 2021 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 1184, якою внесені зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій. Постанова набрала чинності з 18.11.2021р.

09:19 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь