A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

День міста

Дата: 25.10.2018 21:09
Кількість переглядів: 897

Фото без описуГоловна площа Кілії в День народження міста була заповнена рекордною кількістю людей. З самого ранку в центрі проходила низка цікавих подій, що завершилася масштабним концертом за участю зірок всеукраїнського та світового рівня.

«День народження» почався з турніру з міні-футболу на кубок Кілійського міського голови.  Спортивний захід такого рівня проведено вперше, проте тепер його плануємо проводити щорічно.

У турнірі взяло участь вісім команд шкіл Кілійської ОТГ: п'ять кілійських шкіл, дві шевченківські і лесковская. За підсумками ігор, перше і друге місце зайняли хлопці з Шевченкове - ЗОШ №1 та ЗОШ №2 відповідно. Третє місце поділили Кілійські ЗОШ №3 та Кілійська ЗОШ №5.

На Центральній площі міста благочинний храмів Кілійського округу протоієрей Михаїл Павлішин відслужив молебень за Кілію.

В день свята в місті працювали розважальні майданчики для дітей - скалодром, гончарство, майстер-класи за різними напрямками ручної роботи.  Відбувся показовий виступ скейтерів і рлерів, пройшла виставкова військової техніки Ізмаїльського прикордонного загону.

Спеціально до свята за найкращими традиціями міста було приготовано ??тонна смачної «Юшки від мера», якою пригощали всіх бажаючих. Також присутні мали змогу поласувати святковим тортом та  ароматним чаєм.

На день народження міста прибули почесні гості - народний депутат України VI-VII скликань Олександр Дубовой і депутат Одеської обласної ради  Олег Бабенко.

За  благодійну діяльність, лобіювання інтересів району на різних рівнях, особисту участь в просуванні питань будівництва доріг, реалізації численних інфраструктурних проектів  Олександру Дубовому було присвоєно   звання «Почесний громадянин Кілійського району». 

Посвідчення і значок «Почесний громадянин Кілійської об’єднаної територіальної громади»  вручено  Олегу Анатолійовичу Бабенко, якому за два з гаком роки  політичної діяльності вдалося домогтися для Кілії рекордного фінансування.    

Грамотами Кілійського міського голови були відзначені підприємці, державні службовці, активісти, правоохоронці, діячі мистецтва і духовенства - глава Кілійської РДА Наталія Пятун, благочинний Кілійського округу Михайло Павлишин, хореограф Тетяна Вишнякова, активіст Аркадій Авадане, колектив редакції ТРК «Кілія-Контакт», головний з благоустрою міста Петро Кушнір та інші.

Відкрили концертну програму гості міста. Своїм оперним співом зачарували серця кілійців виконавці Юрій Годо та Олена Гончарук. Світові знаменитості, які збирають повні зали для глядачів в різних країнах, були дуже тепло зустрінуті жителями Кілії.

Звучали на професійній сцені і голоси відомих усіма місцевих зірок - солістки Київської Філармонії Анастасії Чумаченко та солістів Будинків культури Кілії Романа Шрамка, Вікторії Мельниченко, Тетяни Дану, а також інших місцевих талантів. Прекрасний танець подарували глядачам учасники зразкового колективу Кілійської дитячої музичної школи «Талісман», а зворушливим виступом порадували вихованці Кілійської ЗОШ №3-ліцей, що представляють разом дитячий колектив «Серпантин».

Довгоочікуваний «Лісапетний Батальйон» вийшов на сцену під бурхливі овації публіки. Їх заводні пісні, гострі жарти і невичерпна енергія перетворили Центральну площу в один суцільний танцпол. «BRO BorisenkoBrothers» (Брати Борисенко) додали драйву - під їх ритмічні пісні в танок пустилися навіть самі стримані.

Красивим завершенням свята став видовищний і тривалий феєрверк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь